Házhozszállítás

Szállítási költség
1 200 Ft
Részletek »
Fizetési megoldás
Szűrés
Gyártó
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Cambridge Audio CXN V2 hálózati lejátszó

Cambridge Audio CXN V2 hálózati lejátszó
 • Cambridge Audio CXN V2 hálózati lejátszó
 • Cambridge Audio CXN V2 hálózati lejátszó
339 990 Ft
A Cambridge Audio CXN (V2) hálózati lejátszó és DAC a már három éve futó többszörös What HiFi díjas előd modell továbbfejlesztett verziója. Az utód gyorsabb processzorral és megnövelt memóriával tovább javítja a hangzást például az internet rádió hallgatás közben.

A V2 modelleken 2018 során szoftver frissítés fog megjelenni, amely a Tidal használatát is lehetővé teszi

A Cambridge Audio mérnökei soha nem pihennek. Bár az előd modell 2015, 2016, és 2017 évben is elnyerte a legjobb hangú hálózati lejátszó címet, mégis a teljesítmény fokozásán fáradoztak. Az új modell gyorsabb kezelhetőséget, újra gondolt digitális zenei élményt biztosít.

A Cambridge Audio minden új termékében benne található a közel ötven évnyi HiFi tapasztalat. A CXN (V2) sem kivétel ez alól, a legfontosabb fejlesztési irányelv a hangzás javítása volt. A zenei anyagokat a készülék az ATF2 felskálázás technológiát alkalmazva, 384 kHz/24 bitre alakítja át, majd ezt a jelet a duál Wolfson WM8740 prémium minőségű digitál analóg konverter alakítja analóg hangjellé. A még pontosabb és zenei részletekkel telt meleg bemutatás módja új életet lehet még a százszor hallott dalokba is. A mérnökök órák százait töltötték a készülék hangjának finomításával, hogy megfeleljen a legmagasabb igényeknek is.

Olyan készüléket szerettek volna tervezni, amely a világ minden tájáról képes a zene lejátszására. A Cambridge Audio CXN (V2) hálózati lejátszó és DAC gyakorlatilag minden általánosan ismert formátumot lejátszik. A StreamMagic díjnyertes technológiájának továbbfejlesztett verziója a nagy teljesítményű jelfeldolgozó egységeken keresztül akadozásmentes gyönyör hangzást garantál. A készülék támogatja a DASH és HLS formátumokat is, így például a BBC, vagy más adók 320 kbps sebességgel élvezhető.

Spotify Connect, Airplay, Internet rádió, NAS/UPnP támogatás mellett aszinkron USB, koaxiális, és Toslink digitális csatlakozások állnak rendelkezésére. DSD64 támogatás az USB bemeneten keresztül. Fejleszthető külön megvásárolható BT100 egységgel, amely AptX Bluetooth források lejátszását teszi lehetővé.

A nagy színes kijelzőn ugyanolyan kényelmesen navigálhat, mint például a Cambridge Connect alkalmazással a telefonján. A borító képek kiváló minőségben jelennek meg. A Cambridge Audio CXN (V2) hálózati lejátszó és DAC többféle digitális forrásról villámgyors elérhetőséget biztosít a kedvenc muzsikáihoz. A menük kezelése áttekinthető, a CXN az egyszerű kezelhetőségre is nagy hangsúlyt helyez.

Műszaki adatok:

⦁ DAC: Dual Wolfson WM8740 24-bites DAC
⦁ Digitális szűrő: Második generációs ATF2 felskálázás 24-bit / 384kHz-ig.
⦁ Analóg filter: 2-Pole Dual Differential Bessel
⦁ USB Audio bemenet: USB Type B megfelel az USB Audio 1.0 vagy 2.0 (választható) adatsűrűségnek, DSD USB-n keresztül
⦁ Digitális audio bemenet: S/PDIF koaxiális és optikai TOSLINK
⦁ Analóg audio kimenetek: Szimmetrikus XLR és aszimmetrikus RCA analóg
⦁ Digitális audio kimenet: S / PDIF koaxiális és optikai TOSLINK
⦁ Kompatibilitás: UPnP, Local USB média, USB audio 1.0 és 2.0, S/Pdif Toslink és koaxiális, BT100 Bluetooth vevő (nem tartozék), internetes rádió, Spotify Connect
⦁ Audio formátumok: ALAC, WAV, FLAC, AIFF, DSD64, WMA, MP3, AAC, HE AAC, AAC +, OGG Vorbis
⦁ Max teljesítmény felvétel: 30W
⦁ Készenléti fogyasztás: <0,5 W
⦁ Méretek: 85 x 430 x 305 mm (3,4 x 16,9 x 12,2 “)
⦁ Súly: 3,5kg
 • USB-csatlakozó
  2
  Ethernet csatlakozó
  igen
  Wifi
  igen
  Szín
  ezüst
  Gyártó
  CAMBRIDGE AUDIO
  Cikkszám
  19882034
Webáruház készítés