Házhozszállítás

Szállítási költség
1 590 Ft
Részletek »
Fizetési megoldás
Szűrés
Gyártó
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Cambridge Audio Azur 751R V2 3D HD házimozi erősítő, fekete

Cambridge Audio Azur 751R V2 3D HD házimozi erősítő, fekete
 • Cambridge Audio Azur 751R V2 3D HD házimozi erősítő, fekete
639 000 Ft
Az Azur 751R V2 komoly házimozi bemutatás módja kiemelkedő hangminőséggel párosul. A Cambridge Audio-nál egyetlen aranyszabály létezik; a hangminőség mindenek felett. Ennek szellemében tervezték meg az AV erősítőket ugyanúgy mint a díjnyertes sztereó berendezéseiket. Nincs szüksége két berendezésre a házimozi, és a sztereó rendszer magas szintű élvezetéhez. A 751R V2 a versenytársakhoz hasonlóan nagyon sok funkciót, és jelfeldolgozás módot kínál, ám a hangminősége messze meghaladja azokét. Minden hang jól áll neki, legyen az film, vagy zene, a hangminőség fantasztikus!

A sokoldalú 751R V2 a lehetőségek széles skáláját kínálja. Hat HDMI bemenetéhez a BluRay lejátszótól a játékgépen át a szatellit beltéri egységig bármit csatlakoztathat. Két HDMI kimenettel rendelkezik. Digitális és analóg csatlakozások széles skálája áll rendelkezésre, hogy minden létező műsorforrást csatlakoztatni lehessen. A beépített Audyssey 2EQ automatikus hangzás beállítás rendszer gyorsan a szoba hangzás viszonyaihoz kalibrálja a beállításokat. Az előlap könnyen hozzáférhető HDMI, és RCA bemeneteket tartalmaz, a mobil források csatlakoztatásához.

Általános jellemzők:

Csatlakozások, és funkciók széles kínálata. A műsorforrások kép és hangjeleinek felskálázása mellett a 751R V2 a top kategóriás házimozi receiverek minden tulajdonságát tartalmazza. 7.1 csatornás analóg be, és kimenetek (akár két aktív mélysugárzó is alkalmazható), sok HDMI bemenet, és kkét HDMI kimenet, amelyek támogatják a 4K és 3D, valamint az ARC funkciókat is. Emellett kínál a receiver aszinkronizált USB Audio bemenetet, és alkalmazható mint külső hangkártya, amely 24 bit 192 kHz stúdió mester minőségű hangjeleket képes a számítógép merevlemezéről lejátszani.
Teljesen fém készülékház, amely az elektronikát vibráció mentesen óvja a külső zavaroktól. Az akusztikusan csillapított alacsony rezonanciás burkolat a lehető legjobb hangminőséget garantálja minden külső műsorforrásról.
Egyszerű telepítés. Az Audyssey 2EQ automatikus telepítő rendszer a szoba hangzás jellemzőinek figyelembe vételével optimalizálja a hangzást. Gyorsan, egyszerűen gyakorlatilag bármilyen környezethez képes optimalizálni a beállításokat, valós mérés adatok alapján.
Iker videó kimenet. A 751R V2 két HDMI kimenetéhez két TV készülék csatlakoztatható, így akár két szobában is élvezheti a nappaliban elhelyezett műsorforrások műsorát.
A legújabb formátumok támogatása. A Texas Instruments duál 32 bites DSP jelfeldolgozó áramkör a legújabb kodekeket is támogatja. Nem okoz problémát a 4K, a 3D jelek feldolgozása sem, amely igen időtállóvá teszi a készüléket.
Multiroom csatlakozás módok. Ha két szobát szeretne kép és hangjelekkel ellátni, a 751R V2 erre is képes. A két szobában akár eltérő kép és hangjel forrást is alkalmazhat igény szerint. A Follow Main funkció egyedülálló módon lehetővé teszi azt, hogy akár digitális források jelét is nézhesse, hallgathassa a második szobában. (a legtöbb más típus csak az analóg források jelét képes a másik zóna felé továbbítani)
A hangszóró rendszerhez illeszkedő hangzás módok. Az 5.1, és 7.1 hangfal konfiguráció eltérő feldolgozás módot igényel. A 751R V2 képes a 7.1 csatornás hanganyagokat bármely konfigurációban megszólaltatni. A hét diszkrét csatornát tartalmazó DTS HD, és DTS HD Master Audio formátumot az eredeti minőségben élvezheti a hangfalak elmozdítása nélkül.
Kimagasló hangminőség:

A Cambridge Audio csak audiofil berendezéseket kínál. A beépített egységek mindegyike ezt támogatja, kezdve a magas minőségű DAC-tól, amely az USB Audio számítógépes bemenetről fogadott jeleket alakítja át audiofil élménnyé, a túlméretezett toroid trafóval szerelt tápegységig, amely a 751R V2 receivert a kategóriája egyik legnagyobb teljesítményű egységévé teszi. A kimeneti teljesítmény 200 watt csatornánként. A receiver emellett az ATF audio felskálázás technológiát alkalmazza, amely minden bejövő jelet 24 bit 192 kHz-re skáláz fel a hangminőség maximalizálása, és a jitter, valamint a torzítások minimalizálása érdekében

A 751R V2 két nagy teljesítményű 32 bites Texas Instruments DSP egységet alkalmaz, amely a legújabb kodekeket is képes kezelni, de természetesen megoldja az utófeldolgozás műveleteket is. Ilyen művelet lehet például a DTS remapping, vagy a height hangfal pozíció jelének kikeverése. Bármely hangfal konfiguráció alkalmazása esetén biztos lehet benne, hogy az elérhető legjobb hangminőséget kapja.

A harmadik DSP a gyártó által szabadalmaztatott ATF audio felskálázást végzi, amely minden forrás jelét 24 bit 192 kHz-re alakítja át, még a dekódolás előtt, így garantálva a kimagasló hangminőséget minden forrásról.

Rendkívüli erő:

A 751R V2 csatornánkénti 200 watt kimenő teljesítménye szinte bármely hangfal típus meghajtására elegendő lehet.

Rendelkezésére áll a kettős erősítés mód alkalmazása, ha a fő szobában 5.1 hangfal rendszert épít ki. A hatodik, és hetedik erősítő csatornát a front hangfal kettős erősítés meghajtás módra lehet konfigurálni.

Szuper hűtés:

A kis méret, és az elegáns kivitel a továbbfejlesztett X-Tract TM hűtés rendszernek köszönhető. Ez lehetőséget biztosít arra, hogy kis helyre nagy mennyiségű elektronikát lehessen beépíteni a túlmelegedés veszélye nélkül.

Műszaki adatok:

Kimeneti teljesítmény:

200 watt rms csatornánként, 6 ohm (két csatornás vezérlésen)

170 watt rms csatornánként, 8 ohm (két csatornás vezérlésen)

120 watt rms csatornánként, 8 ohm (hét csatornás vezérlésen)

Bemenetek:

6 x HDMI, 8 RCA, 7.1 Multichannel, USB Audio, 5 koaxiális, 5 optikai, FM/AM Tuner, 3 component video, 4 kompozit, 4 S-video

Kimenetek:

2 HDMI, 7 hangfal kimenet, 7.2 előerősítő kimenet, fejhallgató kimenet, 2 RCA, 2 optikai, 2 koaxiális
 • Csatornák száma
  7
  3D támogatás
  igen
  Teljesítmény
  200W
  Szín
  fekete
  Gyártó
  CAMBRIDGE AUDIO
  Cikkszám
  2005505
Webáruház készítés