Szűrés
Gyártó
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Szállítási költség
1 900 Ft
Részletek »
Termék részletek


Meliconi GHOST CUBE SOUNDBAR WHITE kábel takaró sín, AV polc

Meliconi GHOST CUBE SOUNDBAR WHITE kábel takaró sín, AV polc
29 990 Ft
A csomag 2 db Ghost Cube kábeltakaró egységet és 2db üveg pocot tartalmaz, amely a kábeltakaró elmbe illeszkedve szerelhető fel.

A GHOST CUBE család a Meliconi legújabb kábeltakaró- és polcrendszere. A Ghost Cube egységei önállóan is felszerelhetőek a falra, de kombinálhatóak más felszerelt termékekkel is. Elhelyezheti TV készüléke alá, de használhatja önálló design elemként is, a variációk tárháza igen széles. Felszerelhetőek egymás fölé, mellé, egy vonalban, vagy akár eltolással is. A rendszer korlátlanul bővíthető, Ön döntheti el, hány darabra is van szüksége. A termék két alap színben érkezik: fekete és fehér.

Praktikusság, minőség és elegáns megjelenés. Ezek jellemzik a kábeltakaró és polcrendszer családjainkat, melyek már szinte elengedhetetlen tartozékai az életünk részét képező technologiáknak. A Meliconi , mint audio-video specialista, mindig is nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy megfelelően kombinálják ezeket az egységeket és felső kategóriás megoldásokkal tegyék jobbá mindennapjainkat. Kábeltakaró és AV polcrendszereink megfelelő megjelenést kölcsönöznek audio-video rendszereinek, a nemkívánatos kábelek, csatlakozók elrejtése segítségével.

• Kiváló megoldás AV rendszerek, TV készülék vezetékeinek és csatlakozóinak elrejtéséhez
• Elegáns design
• Egyszerűen telepíthető
• Ellenőrzött minőség Olaszországból


 


Kapcsolódó cikk: Ghost Cube kábeltakaró és polcrendszer


 


  • Gyártó
    MELICONI
    Cikkszám
    480528
    Tömeg
    3,5 kg/db
Webáruház készítés