Szűrés
Gyártó
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Szállítási költség
1 900 Ft
Részletek »
Termék részletek


Meliconi FLAG TV falitartó,TV fali konzol VESA 600

Meliconi FLAG TV falitartó,TV fali konzol VESA 600
89 990 Ft
  • Zászlóként kihajtható TV falitartó 55"-82"-os készülékekhez.
  • VESA 200×200, 300×200, 300×300, 400×200, 400×300, 400×400 és 600×400.
  • Maximum 70 kg-os terhelhetőség
  • Kiforgatható a TV 90°-ban,
  • Praktikus kábelrendező rendszerrel
  • Kifejezetten nagy méretű készülékekhez fejlesztve
  • Lakossági felhasználáson felül ajánljuk hotelek és vendéglátó egységek számára

A MELICONI Slimstyle Plus falikonzol család tagjai alkalmasak minden LCD és LED TV ideális elhelyezéséhez. A családban megtalálhatóak fix, dönthető és dönthető-forgatható típusok. Az új EASY TILT és EASY TILT PRO funkciónak köszönhetően, még soha nem volt ilyen egyszerű beállítani készüléke döntését a megfelelő szögbe. A Slimstyle konzolok TV-hez csatlakozó felülete új gumiborítást kapott, amely segít megóvni TV készülékét.

A Slimstyle Plus egy kopmplett rendszer, mely kábeltakaró elemei és AV polcai segítségével lehetőséget ad audió-videó készülékei elhelyezésére. CABLESS rendszere elrejti a nemkívánatos vezetékeket, csatlakozókat.

 

 

FONTOS!

A termék méreteit és további technikai jellemzőit keresse a képek között található méretrajzon! Először mindig vásárolja meg a kiválasztott tv készüléket és csak ezt követően vásárolja meg a hozzá megfelelő konzolt! A tv képernyő méretettartomány gyártói ajánlás. Kérjük minden esetben ellenőrizze a megvásárolt tv felfogatási pontjainak pontos távolságát. Ezt a VESA szabvány rögzíti, ahol a VESA rövidítést követően szerepel a felfogatási pontok távolsága, pl: VESA 200 esetén a tv hátulján található furatok 200mm x 200 mm távolságban helyezkednek el. A tv fali konzol megvásárlásánál vegye figyelembe a megvásárolt tv készülék súlyát, ez nem haladhatja meg a konzol maximális terhelhetőségét. A Meliconi konzolok minősége és biztonsága a TÜV által elvégzett sorozatos és szigorú tesztek elvégzése során kerül megállapításra. Ez különösen vonatkozik a maximális terhelhetőségre, mely a tesztek során háromszoros biztonsági faktorral kerülnek megállapításra. (Pl. egy 30 kg max terhelésű konzolt 90 kg -al tesztelnek.)

Webáruház készítés