Szűrés
Gyártó
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Szállítási költség
1 900 Ft
Részletek »
Termék részletek


Meliconi EXTRA 400SDRP Plus Fast Block, TV fali konzol VESA 400

Meliconi EXTRA 400SDRP Plus Fast Block, TV fali konzol VESA 400
73 599 Ft
                  
      
 
SZÉLES LÁTÓSZÖGŰ ELFORDÍTÁS

Faltól való távolság (mm)Min. 105 - Max. 560

Garancia (év)10

Max. terhelhetőség (kg)55

Vízszintes elforgatás (°)85

Pozitív függőleges elfordulás (°)5

Negatív függőleges elforgatás (°)10

TV mérete(")32-82

VESA szabvány200-300-400

Easy Tilt Pro

A SLIMSTYLE PLUS a Meliconi S.p.A. ultravékony fali tartóinak új sorozata, amely a legmodernebb technológia, a legújabb generációs anyagok és a vonzó dizájn tökéletes kombinációja. Az innovatív EASY TILT és EASY TILT PRO funkcióknak köszönhetően a TV döntése még soha nem volt ilyen egyszerű és pontos. Az összes tartóra helyezett védőgumi bevonat megvédi a TV-t, anélkül, hogy feláldozná a nagyon kis helyetigényt (akár 2 cm-re a faltól) és a teljes biztonságot. Minden SLIMSTYLE PLUS tartó 100%-ban Olaszországban készült, TÜV tanúsítvánnyal és 10 év garanciával.

A 400 SDRP PLUS egy dupla-karos, kétcsuklós VESA 200 – 300 – 400 mm felfogatású TV-khez készült konzol, lehetővé teszi a képernyő függőleges és vízszintes megdöntését, alkalmas közepes és nagy formátumú TV-khez. Az EASY TILT PRO funkció amellett, hogy lehetővé teszi a TV függőleges dőlésszögének szabad megváltoztatását, garantálja, hogy a TV a betolt állapotban is vízstintes marad, csavarhúzó használata nélkül.

Az új FAST BLOCK rendszernek köszönhetően nem kell rögzíteni a konzol akasztó síneket csak fel kell akasztani és azok bepattannak a helyükre. A levétel szintén szerszámok nélkül megoldható.

 

 

FONTOS!

A termék méreteit és további technikai jellemzőit keresse a képek között található méretrajzon! Először mindig vásárolja meg a kiválasztott tv készüléket és csak ezt követően vásárolja meg a hozzá megfelelő konzolt! A tv képernyő méretettartomány gyártói ajánlás. Kérjük minden esetben ellenőrizze a megvásárolt tv felfogatási pontjainak pontos távolságát. Ezt a VESA szabvány rögzíti, ahol a VESA rövidítést követően szerepel a felfogatási pontok távolsága, pl: VESA 200 esetén a tv hátulján található furatok 200mm x 200 mm távolságban helyezkednek el. A tv fali konzol megvásárlásánál vegye figyelembe a megvásárolt tv készülék súlyát, ez nem haladhatja meg a konzol maximális terhelhetőségét. A Meliconi konzolok minősége és biztonsága a TÜV által elvégzett sorozatos és szigorú tesztek elvégzése során kerül megállapításra. Ez különösen vonatkozik a maximális terhelhetőségre, mely a tesztek során háromszoros biztonsági faktorral kerülnek megállapításra. (Pl. egy 30 kg max terhelésű konzolt 90 kg -al tesztelnek.)

 • Gyártó
  MELICONI
  Cikkszám
  480874
  Tömeg
  6,5 kg/db
Webáruház készítés