Szűrés
Gyártó
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Szállítási költség
1 900 Ft
Részletek »
Termék részletek


Meliconi Slimstyle 600SDRP Plus Fast Block TV fali konzol VESA 600x400

Meliconi Slimstyle 600SDRP Plus Fast Block TV fali konzol VESA 600x400
79 999 Ft
                  
      
DUPLA KAROS

Távolság a faltól (mm)92

Garancia (év)10

Max súly (kg)55

Vízszintes elforgatás (°)90

Döntés + (°)5

Döntés – (°)10

TV méretei (")50-82

VESA300-400-600

Easy Tilt Pro:  igen

 

A SLIMSTYLE PLUS a Meliconi SpA TV-hez készült, ultra-karcsú fali tartóinak új sorozata, amely a legmodernebb technológia, a legújabb generációs anyagok és a szemet gyönyörködtető dizájn tökéletes kombinációját kínálja. Az innovatív EASY TILT és EASY TILT PRO funkcióknak köszönhetően még soha nem volt ilyen egyszerű a TV-készülék megfelelő szögben történő megdöntése. A védőgumi borítás az összes tartón megvédi TV-jét az évek során, nagyon kevés helyet foglal el (legfeljebb 2 cm-re a faltól), és teljes biztonságot garantál. Az összes SLIMSTYLE PLUS támogatás 100%-ban Olaszországban készült, TÜV tanúsított minőséggel és 10 év garanciával.

A 600 SDRP PLUS egy dupla forgású és kétkaros TV fali tartó VESA 300-400-600 mm-rel. Lehetővé teszi a képernyő függőleges és vízszintes megdöntését, alkalmas nagy méretű TV-készülékekhez. Az EASY TILT PRO funkció lehetővé teszi a függőleges dőlés szabad megváltoztatását, garantálja a TV vízszintbe állítását a konzol falra rögzítése után is, csavarhúzó használata nélkül.

 

FONTOS!

A termék méreteit és további technikai jellemzőit keresse a képek között található méretrajzon! Először mindig vásárolja meg a kiválasztott tv készüléket és csak ezt követően vásárolja meg a hozzá megfelelő konzolt! A tv képernyő méretettartomány gyártói ajánlás. Kérjük minden esetben ellenőrizze a megvásárolt tv felfogatási pontjainak pontos távolságát. Ezt a VESA szabvány rögzíti, ahol a VESA rövidítést követően szerepel a felfogatási pontok távolsága, pl: VESA 200 esetén a tv hátulján található furatok 200mm x 200 mm távolságban helyezkednek el. A tv fali konzol megvásárlásánál vegye figyelembe a megvásárolt tv készülék súlyát, ez nem haladhatja meg a konzol maximális terhelhetőségét. A Meliconi konzolok minősége és biztonsága a TÜV által elvégzett sorozatos és szigorú tesztek elvégzése során kerül megállapításra. Ez különösen vonatkozik a maximális terhelhetőségre, mely a tesztek során háromszoros biztonsági faktorral kerülnek megállapításra. (Pl. egy 30 kg max terhelésű konzolt 90 kg -al tesztelnek.)

  • Gyártó
    MELICONI
    Cikkszám
    480875
    Tömeg
    7,5 kg/db
Webáruház készítés