Szűrés
Gyártó
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Szállítási költség
1 900 Ft
Részletek »
Termék részletek


Meliconi Slimstyle 200S Plus Fast Block, TV fali konzol VESA 200

Meliconi Slimstyle 200S Plus Fast Block, TV fali konzol VESA 200
8 199 Ft
                  
      
 

FIX

Méretek TV: 66–114 cm (26–45")

VESA szabvány: 50/75/100/200

Max. terhelhetőség (kg): 30

Faltól való távolság (mm): 2

KiegészítőkFischer csavarok és vízmérték mellékelve

Garancia (év): 10

AnyagokFém és ABS

A SLIMSTYLE PLUS a Meliconi S.p.A. ultravékony fali tartóinak új sorozata, amely a legmodernebb technológia, a legújabb generációs anyagok és a vonzó dizájn tökéletes kombinációja. Az innovatív EASY TILT és EASY TILT PRO funkcióknak köszönhetően a TV döntése még soha nem volt ilyen egyszerű és pontos. Az összes tartóra helyezett védőgumi bevonat megvédi a TV-t, anélkül, hogy feláldozná a nagyon kis helyetigényt (akár 2 cm-re a faltól) és a teljes biztonságot. Minden SLIMSTYLE PLUS tartó 100%-ban Olaszországban készült, TÜV tanúsítvánnyal és 10 év garanciával.

A 200 S egy fix TV-tartó 75 – 100 mm-es VESA-lyukkal, kis formátumú televíziókhoz alkalmas.

Az új FAST BLOCK rendszernek köszönhetően nem kell rögzíteni a konzol akasztó síneket csak fel kell akasztani és azok bepattannak a helyükre. A levétel szintén szerszámok nélkül megoldható.

 

 

FONTOS!

A termék méreteit és további technikai jellemzőit keresse a képek között található méretrajzon! Először mindig vásárolja meg a kiválasztott tv készüléket és csak ezt követően vásárolja meg a hozzá megfelelő konzolt! A tv képernyő méretettartomány gyártói ajánlás. Kérjük minden esetben ellenőrizze a megvásárolt tv felfogatási pontjainak pontos távolságát. Ezt a VESA szabvány rögzíti, ahol a VESA rövidítést követően szerepel a felfogatási pontok távolsága, pl: VESA 200 esetén a tv hátulján található furatok 200mm x 200 mm távolságban helyezkednek el. A tv fali konzol megvásárlásánál vegye figyelembe a megvásárolt tv készülék súlyát, ez nem haladhatja meg a konzol maximális terhelhetőségét. A Meliconi konzolok minősége és biztonsága a TÜV által elvégzett sorozatos és szigorú tesztek elvégzése során kerül megállapításra. Ez különösen vonatkozik a maximális terhelhetőségre, mely a tesztek során háromszoros biztonsági faktorral kerülnek megállapításra. (Pl. egy 30 kg max terhelésű konzolt 90 kg -al tesztelnek.)

 • Gyártó
  MELICONI
  Cikkszám
  480986
  Tömeg
  2 kg/db
Webáruház készítés