Szűrés
Gyártó
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Szállítási költség
1 900 Ft
Részletek »
Termék részletek


Flatstyle FTR100 TV falitartó, TV fali konzol VESA 100

Flatstyle FTR100 TV falitartó, TV fali konzol VESA 100
5 990 Ft

           

DÖNTHETŐ - FORGATHATÓ

TV méretei 14-25" (36-63 cm)

VESA 50/75/100

Távolság a faltól (mm) 85

Maximális terhelhetőség (kg) 20

Forgatás (°) +/- 25°

Döntés (°) -5°/+20°

kiegészítők Fischer csavarok és vízmérték mellékelve;

Garancia (év )5

Anyagok Fém és ABS


A MELICONI bemutatja a FLATSTYLE falikonzolokat, egy megfizethető termékcsaládot, alapvető vonalakkal, amelyek célja a funkcionalitás és a praktikum. A FLATSTYLE konzolok minden igényt kielégítenek: a LED TV-k ultralapos konzoljaitól a 90°-ban dönthető konzolokig, mindegyik szigorúan Olaszországban készült, és 5 év garanciával.
Az FTR200 egy dönthető forgatható TV fali konzol VESA 50-75-100 mm-es felfogatási lehetőségekkel, amely lehetővé teszi a képernyő függőleges és vízszintes megdöntését.



FONTOS!
A termék méreteit és további technikai jellemzőit keresse a képek között található méretrajzon! Először mindig vásárolja meg a kiválasztott tv készüléket és csak ezt követően vásárolja meg a hozzá megfelelő konzolt! A tv képernyő méretettartomány gyártói ajánlás. Kérjük minden esetben ellenőrizze a megvásárolt tv felfogatási pontjainak pontos távolságát. Ezt a VESA szabvány rögzíti ahol a VESA rövidítést követően szerepel a felfogatási pontok távolsága, pl: VESA 200 esetén a tv hátulján található furatok 200mm x 200 mm távolságban helyezkednek el. A tv fali konzol megvásárlásánál vegye figyelembe a megvásárolt tv készülék súlyát, ez nem haladhatja meg a konzol maximális terhelhetőségét. Flatstyle és Meliconi konzoljaink TÜV álltal bevizsgáltak, a feltüntetett maximális terhelhetőség háromszorosával vanna tesztelve.

  • Gyártó
    MELICONI
    Cikkszám
    580454
    Tömeg
    600 g/db
Webáruház készítés