Szűrés
Gyártó
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Szállítási költség
1 900 Ft
Részletek »
Termék részletek


Meliconi Flatstyle FR400 TV falitartó, TV fali konzol VESA 400

Meliconi Flatstyle FR400 TV falitartó, TV fali konzol VESA 400
17 990 Ft

  

            

KAROS

TV méretei 40-65" (102-165 cm)

VESA 200/300/400

Maximális terhelhetőség (kg) 35

Forgatás (°) +/-35°

Döntés (°) -5°/+10°

Távolság a faltól (mm) Min. 75 - Max. 275

kiegészítők Fischer csavarok és vízmérték tartozék

Garancia (év) 5

Anyagok Fém és ABS


A MELICONI bemutatja a FLATSTYLE falikonzolokat, egy megfizethető termékcsaládot, alapvető vonalakkal, amelyek célja a funkcionalitás és a praktikum. A FLATSTYLE konzolok minden igényt kielégítenek: a LED TV-k ultralapos konzoljaitól a 90°-ban dönthető konzolokig, mindegyik szigorúan Olaszországban készült, és 5 év garanciával.
Az FR400 egy karos dönthető forgatható TV fali konzol VESA 200-300-400 mm-es felfogatási lehetőségekkel, amely lehetővé teszi a képernyő vízszintes és függőleges megdöntését.

 

Az új FAST BLOCK rendszernek köszönhetően nem kell rögzíteni a konzol akasztó síneket csak fel kell akasztani és azok bepattannak a helyükre. A levétel szintén szerszámok nélkül megoldható.


FONTOS!
A termék méreteit és további technikai jellemzőit keresse a képek között található méretrajzon! Először mindig vásárolja meg a kiválasztott tv készüléket és csak ezt követően vásárolja meg a hozzá megfelelő konzolt! A tv képernyő méretettartomány gyártói ajánlás. Kérjük minden esetben ellenőrizze a megvásárolt tv felfogatási pontjainak pontos távolságát. Ezt a VESA szabvány rögzíti ahol a VESA rövidítést követően szerepel a felfogatási pontok távolsága, pl: VESA 200 esetén a tv hátulján található furatok 200mm x 200 mm távolságban helyezkednek el. A tv fali konzol megvásárlásánál vegye figyelembe a megvásárolt tv készülék súlyát, ez nem haladhatja meg a konzol maximális terhelhetőségét. CME és Meliconi konzoljaink TÜV álltal bevizsgáltak, a feltüntetett maximális terhelhetőség háromszorosával vanna tesztelve.

 • Gyártó
  CME
  Cikkszám
  580468
  Tömeg
  2,2 kg/db
Webáruház készítés