Szűrés
Gyártó
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Szállítási költség
1 900 Ft
Részletek »
Termék részletek


Meliconi Flatstyle FDR400 FB TV falitartó, TV fali konzol VESA 400

Meliconi Flatstyle FDR400 FB TV falitartó, TV fali konzol VESA 400
24 990 Ft

           

DUPLA KAROS

TV méretei40-65" (102-165 cm)

VESA200/300/400

Távolság a faltól (mm)Min. 90 - Max. 400

Maximális terhelhetőség (kg)35

Forgatás (°)+/- 55°

Döntés (°)-5°/+10°

kiegészítőkFischer csavarok és vízmérték mellékelve;

Garancia (év)5

A MELICONI bemutatja a FLATSTYLE falikonzolokat, egy megfizethető termékcsaládot, alapvető vonalakkal, amelyek célja a funkcionalitás és a praktikum. A FLATSTYLE konzolok minden igényt kielégítenek: a LED TV-k ultralapos konzoljaitól a 90°-ban dönthető konzolokig, mindegyik szigorúan Olaszországban készült, és 5 év garanciával.
Az FDR400 egy dönthető forgatható dupla karos TV fali konzol VESA 200-300-400 mm-es felfogatási lehetőségekkel, amely lehetővé teszi a képernyő függőleges és vízszintes megdöntését.

 

Az új FAST BLOCK rendszernek köszönhetően nem kell rögzíteni a konzol akasztó síneket csak fel kell akasztani és azok bepattannak a helyükre. A levétel szintén szerszámok nélkül megoldható.

 


FONTOS!
A termék méreteit és további technikai jellemzőit keresse a képek között található méretrajzon! Először mindig vásárolja meg a kiválasztott tv készüléket és csak ezt követően vásárolja meg a hozzá megfelelő konzolt! A tv képernyő méretettartomány gyártói ajánlás. Kérjük minden esetben ellenőrizze a megvásárolt tv felfogatási pontjainak pontos távolságát. Ezt a VESA szabvány rögzíti ahol a VESA rövidítést követően szerepel a felfogatási pontok távolsága, pl: VESA 200 esetén a tv hátulján található furatok 200mm x 200 mm távolságban helyezkednek el. A tv fali konzol megvásárlásánál vegye figyelembe a megvásárolt tv készülék súlyát, ez nem haladhatja meg a konzol maximális terhelhetőségét. CME és Meliconi konzoljaink TÜV álltal bevizsgáltak, a feltüntetett maximális terhelhetőség háromszorosával vanna tesztelve.

  • Gyártó
    CME
    Cikkszám
    580469
    Tömeg
    2,9 kg/db
Webáruház készítés